Oh The Weather Outside.

‘s Ochtends 8:25 zit ik in de trein en het lijkt wel een zwart wit film buiten. Ik hoor nog net geen Frank Sinatra door mijn hoofd galmen. Al heb ik gisteren wel maar vast de kerst top 100 2010 gedownload en gesynced op mijn iphone.

Word je er ook niet zo vrolijke van? Die gore kou die je binnen voelt glippen aan de onderkant van je jas, dat maakt het des te fijner om weer heerlijk binnen te kunnen zitten met een kommetje snert in de handen. Maar het is wel mooi de witte onaangetaste velden vol met sneeuw. Hitler was ook schattig als baby. Wacht maar over 2 dagen licht hier alleen nog maar lelijk vieze stinkende ik ben niet mooi drap. En daarom vind ik het ook belangrijk dat je op dit moment moet genieten. Niet wachten tot je gewend bent aan de kou. Dan is het niet meer mooi.

Ik zou graag willen dat ik nu naar buiten kon springen. Door mijn lange uitrollen verander in een opgerolde hoop sneeuw. Daarna zou ik mijzelf er uit hebben geflexmuscled. Waar door er duizenden sneeuwballen van mij afschoten. Op vervelend jong die hoe vervelend ze ook zijn, tenminste wel de echte essentie van sneeuw ondervinden. Sneeuw is de weinige seizoensgebonden natuur product dat als functie plezier en vrede creëert.

Mag ik dit een product noemen? Ja ik heb mensen ijsklontjes zien verkopen.

One reply on “Oh The Weather Outside.

  • Anita van der Heijden

    Max ik deel je gevoel.
    Sneeuw is een uiterste van plezier en wreedheid.
    Zo plas je in je broek van het lachen omdat die sneeuwbal precies in het gezicht van je leraar beland, en zo vinden ze je onderkoeld na een avondje stappen langs de Berghemseweg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS