I’ve Got To Have It!

Je staat in de rij te wachten tot de nieuwe Call of Duty uit komt. Je staat in de kou met duizenden mensen te wachten. Allemaal met hetzelfde doel. Maar wat ik dan niet verwacht is dat je daar wachtend nog een knappe meid tegen komt. Waar je best geïnteresseerd in zou kunnen zijn. Nou Blijkt zij een nog grotere CoD freak te zijn als jij. En sterker nog ze ziet je hellemaal niet staan om dat ze verblind is door de game van haar leven. God wat hou ik van dit meisje. Van mij!!!

Oké alle vrouwen die dit lezen en net zo zijn als bovenstaande laat even een berichtje achter met foto en telefoon nummer. Dan verzeker ik je dat ik je trouw. Uit dank voor je geweldige persoonlijkheid zou ik zelf’s onze kinderen baren, als dit ook daadwerkelijk mogelijk is in de toekomst.

One reply on “I’ve Got To Have It!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS