Playgrounds. Digital Arts 2010

zeitguised mtv playgrounds digital arts

Playgrounds wie kent het nog niet? Gisteren was er veel te beleven in Tilburg voor alle motion graphic designers / graphic designers en natuurlijk voor de mensen die van een feestje houden. Laten wij “boyswithbeards” nu allemaal leuk vinden!

Ik heb gisteren echt geweldige namen voorbij zien komen, zegt zeitguised je misschien iets? Als je een beetje een MTV kijker bent heb je zijn werk sowieso voorbij zien komen. Hij is de man van het snoepjes hartje. Zeitguised is ontstaan doordat hij zelf als jonge erg ge├»nspireerd raakte door de 3d kunsten van vroeger, zoals hij heeft gezegd: “commodore64 tijd, de eerste keer dat ik een visuele orgasme kreeg.” Maar hij zelf mag geen animatie studeren van zijn ouders want daar zagen ze geen toekomst in. Dus ging hij een architecten opleiding volgen, wat je ook vaak weer terug ziet in zijn werk.

meer zeitguised……

Waar ik ook van onder de indruk was, een naam waar ik nog nooit van gehoord had, BIF the mill. Deze franse mannen die een bedrijf op hebben gezet in London, zijn echt de bomb shiznet, zou ik zeggen als ik meer huidskleur had als een blanco a4 velletje. Ze begonnen omdat ze het leuk vonden om met zijn 3en shortfilms te maken. Dit doen ze nog steeds alleen is het erg lastig om dat fulltime te doen. Want het levert erg weinig geld op. Naast het maken van shortfilms zijn ze een communicatie bedrijf, met klanten als Nokia en Vodafone.

Het mooiste wat ik de hele dag heb gezien was ook van bif-pictures

meer van the mill.….

Hoe dan ook het was een leuk dagje voor boyswithbeards. Na 6 uur vervelend op een te kleine stoel te hebben gezeten terwijl je nergens je benen kwijt kunt en je broek te laag zit waardoor allebei je benen geen bloed meer krijgen. Uiteindelijk is het fijn om even los te gaan op de Jeugd van Tegenwoordig en The Subs.

Kijk even op de website voor meer info…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS