Jingle All The Way

Aan het begin van december hoor je iedereen praten; “Het is bijna kerstmis, ik ben al op de kerstman aan het wachten.”

De kerstman is gecreëerd door een slecht smakende zwarte drank wat ook wordt gebruikt om koper mee te wassen.
Iedereen houdt er van; De gezelligheid, kaarsen en de witte vlokken die naar beneden dwarrelen. Mensen hebben een hartverwarmende man in een roodwit pak nodig in de winter. Als hij er niet was, zou iedereen zelfmoord plegen. Wat kan je anders doen in deze donkere dagen? Misschien eerst heel veel eten en dan voor een paar maanden slapen zoals beren dat doen.

De kerstman maakt deze periode die wij kerstmis noemen een fantastische tijd. Alle mensen komen samen. Het enige wat nog rest is de stroom die uitvalt en het nieuwe jaar begint goed omdat er dan negen maanden later een baby wordt geboren. Wat moet je anders op die dagen doen wanneer de stroom uitvalt zonder al die apparaten die stroom gebruiken. Inderdaad. Dan is er echt weer aandacht voor elkaar.

One reply on “Jingle All The Way

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS