Smoking Is A Passion!

Ik word vaak geconfronteerd door f*kking possers die vinden dat ik zou moeten stoppen met roken. Zij zeggen dat het een slechte gewoonte is. Ik zal het tegendeel bewijzen.

Roken is namelijk een passie!

De uitdaging zit hem in het omgaan met je geld. Precies je inkomsten en uitgaven te weten behouden dat je ook nog eens geld over hebt om te kunnen roken, dat houd je geest gezond.

Maar het is ook van toepassing op korte termijn. Bijvoorbeeld de indeling van het oproken van de overgebleven peuken in je pakje.

Het beslissende moment tussen lessen inschatten of je wel of niet nog even snel een peuk kunt roken buiten. Houd je reactie vermogen wel op peil.

Als je iemand goed kent kun je ook zien aan de sigaret die hij of zij rookt hoe breed hij op dat moment met zijn financiën zit. Ik rook bijvoorbeeld chesterfield 5,70. Maar zodra ik minder geld heb mix ik mijn week met L&M shag 4,- een gauloises 4,80.

Maar ook het heerlijke geruststellende idee. Dat je altijd nog een peuk kunt roken op momenten waar je zult moeten wachten.

Wij rokers zijn het zat om als slecht mens te worden beschreven. Als er een god bestaat zou hij zeker roken.

Gemeenschappelijk betreft als iedereen zou stoppen met roken heeft dat een grote invloed op de rest. Vooral door al de taxaties die wij betalen. In een scenario waar iedereen zou stoppen met roken gaan de belastingen drastisch omhoog.

Roken is ook nog de enige commerciële product om je vrijheid te kunnen tonen. Volgens de consument zitten er geen voordelen aan roken en alleen maar nadelen. En juist dat punt dat het nog niet verboden is. Of terwijl de mensen een kans geven om jezelf de ziekte in te roken. Maakt duidelijk dat je door roken een sterk statement maakt over de kracht van je eigen beslissing.

Maar roken stinkt wel, zegt er zo een bijdehante dame tegen mij. Maar je moet toch ook iets voor je passie over hebben. Dan poets je maar een keer extra je tanden. Sporters die stinken pas echt heel erg.

6 replies on “Smoking Is A Passion!

 • Mathijs

  Serious man: Yes it must be

  Helpless spectator: no, not max… he’s such a nice boy

  Serious man: I’m sorry but… he’s got one of the worst cases of beeing……

  ADDICTED TO SMOKING!

  *PAMPAMPAMPAAAAAAAAAAAAM*

  Helpless spectator: *bursts into tears*

 • Robert

  Zie je, roken is zo slecht nog niet. Wat denk je van het sociale ‘hier, heb je een peuk van mij’ of dat je altijd iemand tegenkomt in een rokersruimte, je blijft je sociale vaardigheden trainen.
  Ook met weer en wind naar buiten om te roken, je bouwt bijna een beter immuunsysteem op, tegen al het gure weer in dit kleine kikkerlandje.
  Je zou -bijna- zeggen dat rokers superieur zijn, maar de roker is zo’n sociaal wezen dat hij of zij genoegen neemt met de tweede plaats op de sociale ladder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS