Een Dagje Doutzen Kroes

14 oktober opende een nieuwe Repeat store en in opdracht van Repeat heb ik hier een videoreport van gedaan.

De winkel werd geopend door niemand minder dan Doutzen Kroes; een topmodel uit Nederland die ondanks haar zwangerschap afreisde naar Koln in Duitseland. De dag begon relax. Een bakje koffie and some chitchat. Hierop volgde wat interviews van verschillende tv zenders en magazines in het Intercontinental hotel. Het was zeker lachen de nervositeit te zien die heerste bij de Duitse Pers. De zweterige trillende handjes die men hun pen notities maakte van de antwoorden van Doutzen. Ze vertelde de pers op haar gemakje hoe het was om zwanger te zijn als model en natuurlijk vertelde ze veel over de nieuwe kledinglijn van Repeat.

In de avond werd de winkel dan daadwerkelijk geopend. Veel security, veel dure mensen, veel gelach en vooral veel pers. Een diner als afsluiter en weer een dag voorbij voor Doutzen Kroes.

De videoreportage is binnenkort te bekijken de site van Repeat

One reply on “Een Dagje Doutzen Kroes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS