2 Times Better.

Wall painting by Supakitch and Koralie
at the VÄRLDSKULTUR MUSEET GÖTEBORG / SWEDEN
With the support of POSCA
supakitch.com & koralie.net

Heel erg vet om te zien hoe twee pracht artiesten samen werken en een te hard meesterstuk maken. Om daarna nog eens gefilmt te worden door mensen die ook nog eens verstand hebben van video. Kan het nog beter? Dit is een van de redenen waarom ik het onzin vind om naar een museum te moeten gaan. Niet dat dat niet leuk kan zijn. Maar dit is toch echt veel vetter. Gewoon kijken naar artiesten als ze bezig zijn is al een kunst op zich.

6 replies on “2 Times Better.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS