Eten Vandaag?

Utrecht centraal. Nog 10 minuten totdat de trein komt. Nog niet gegeten vandaag. Wat wil ik eten? Kebab? Te duur. Shoarma. Al gesloten. Broodjes? Nee ik wil iets warms. Friet? Nee dat heb ik gisteren al op.

Fuck er is geen andere keuze. Smullers of Burger King? Burger King is te een te grote fastfoodketen en niet lekker. Smullers. Nog open.  Nee een hele lange rij. Ja ik ga wel wachten in deze rij. Hoop dat ze snel werken. twee minuten gestaan nog met dezelfde persoon bezig. Ik wil iets eten. Laatste keuze; Burger King. Het goedkoopste wat op een maaltijd lijkt. King deal. Friet, hamburger, sprite. Snel klaar.

Loop snel naar de trein. Ondertussen eet ik al vluchtig de friet op. Oh wat voel ik me beschaamd. Uit een bruine zak eten met Frisdrank in mijn hand. Je bent toch geen zwerver. je kan toch wel goed voor jezelf zorgen. Waarom moet je dan in godsnaam bij de Burger King gaan eten? Je bent niet cool, acceptabel of mooier met eten uit een fastfood keten. Je moet jezelf schamen. Diep schamen. Eten wat nep is, nergens naar smaakt en niet gezond is. Ga een goede maaltijd maken en neem tijd voor je eten.

2 replies on “Eten Vandaag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS