Two Beardless Mums

If your dad doesn’t have a beard, you’ve got two mums.

boyswithbeards doet niet veel aan idealen. Maar er zijn dingen waar we het mee eens zijn. En als je vader geen baard heeft. Ja, dan heb je gewoon twee moeders. Twee fucking baardloze moeders. Dit is voor al jullie veertien jarige testosteron gevoelige jongens, die zich moeten scheren van papa! You know I can’t stand to see a child that when he know’s so much pain, that he will never see his first beard again.

En inderdaad kinderen zouden moeten ervaren hoe het is om je eerste baard te hebben. Eindelijk merk je dat je van puberteit naar volwassenheid gaat en mis je een mooi stukje vacht op de onderkant van je gezicht. Waar je zeker al 14 jaar naar uitkeek. Al vanaf de eerste stoere film die je keek en dan bedoel ik niet de standaard rom-com. Maar de echte stoere “kijk ik heb een driedaagse baard op mijn gezicht en ik vermoord neo-nazi en terroristen shit” films.

Geniet!!

2 replies on “Two Beardless Mums

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS