22tracks Iphone App Released

Je hoeft nooit meer zorgen te maken dat je computer een virus oploopt door je stomme download programma’s. Want Apple heeft eindelijk de iPhone app van 22tracks geaccepteerd. Daarbij helpen ze de mensheid en hun luiheid.

Voor diegene die niet weten wat 22tracks precies inhoudt; 22tracks is een website die helemaal speciaal voor jou, want je weet dat je het nodig hebt, muziek voor je uitkiest. Jouw favoriete artiesten onder anderen Vage Gasten, stellen een lijst van 22 nummers samen van je lievelingsmuziek.

Het enige wat je hoeft te doen is de app te openen en hij begint meteen met spelen. Als je boven aan in de app kijkt zie je dat je door de verschillende categorie├źn kunt scrollen. Ook zie je dat die afbeeldingen van erg slechte kwaliteit zijn, maar dat doet er niet toe.

Download de iphone app

5 replies on “22tracks Iphone App Released

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BOYSWITHBEARDS