2 Times Better.

24 Nov

Wall painting by Supakitch and Koralie
at the VÄRLDSKULTUR MUSEET GÖTEBORG / SWEDEN
With the support of POSCA
supakitch.com & koralie.net

Heel erg vet om te zien hoe twee pracht artiesten samen werken en een te hard meesterstuk maken. Om daarna nog eens gefilmt te worden door mensen die ook nog eens verstand hebben van video. Kan het nog beter? Dit is een van de redenen waarom ik het onzin vind om naar een museum te moeten gaan. Niet dat dat niet leuk kan zijn. Maar dit is toch echt veel vetter. Gewoon kijken naar artiesten als ze bezig zijn is al een kunst op zich.

Tags: , , , , ,

6 comments

  1. Tof, zoiets zou best op mijn kamer mogen.

  2. Idd Robert, wou ik net zeggen maargoed vaste hand,mad skills + vet gefilmt.

  3. om eerlijk te zijn ben ik bezig met het ontwerpen van een muurschildering voor mijn eigen kamer! Ik heb t ook al n paar keer gedaan. Voorbeeldje:
    http://on.fb.me/gsEH1O

  4. geweldige artiesten prachtig werk en
    ook heerlijke muziek eronder

Leave a comment

Protected by WP Anti Spam