22tracks iphone app released

08 Nov

Je hoeft nooit meer zorgen te maken dat je computer een virus oploopt door je stomme download programma’s. Want Apple heeft eindelijk de iPhone app van 22tracks geaccepteerd. Daarbij helpen ze de mensheid en hun luiheid.

Voor diegene die niet weten wat 22tracks precies inhoudt; 22tracks is een website die helemaal speciaal voor jou, want je weet dat je het nodig hebt, muziek voor je uitkiest. Jouw favoriete artiesten onder anderen Vage Gasten, stellen een lijst van 22 nummers samen van je lievelingsmuziek.

Het enige wat je hoeft te doen is de app te openen en hij begint meteen met spelen. Als je boven aan in de app kijkt zie je dat je door de verschillende categorieën kunt scrollen. Ook zie je dat die afbeeldingen van erg slechte kwaliteit zijn, maar dat doet er niet toe.

Download de iphone app

Tags: , , , ,

5 comments

  1. Net de app. gedownload! Zeker relax ouwe,
    Alleen de app heeft nog wel een facelift nodig..

  2. Ben ik even blij met mijn HTC..

  3. Laat die app eerst maar eens voor android komen, dan pas word ik hier blij van..

Leave a comment

Protected by WP Anti Spam